Anasayfa » Blog » İnstagram Saatleri

İnstagram Saatleri

İnstagram Saatleri

Türk milleti olarak Instagram’ı çok sevdik. Okuma alışkanlıkları göz önüne alındığında daha çok görsel paylaşımların yapıldığı bir sosyal medya sitesi olan instagram’ın ülkemizdeki yükselişi kaçınılmazdı. Hal böyle olunca instagramüzerinden yapılan satışlar da arttı. İnsanlar profilleri üzerinden bir çok ürünün satış ve pazarlamasını yapmakta. Saatler de bu ürün grupları arasında başı çekenlerden.

Binlerce saat satışı yapılan instagram sayfaları arasında hangisine güvenmelisiniz?

Bu sorunun cevabı aslında çok basit. Bir ürün alırken nasıl faturası ve garantisini soruyorsak instagram üzerinden de saat sipariş verirken karşımızdaki kişinin bir şirket olup olmadığı, verdiği hizmet karşısında resmi geçerliliği olan bir fatura kesip kesmediğini öncelikli olarak sorgulamanızı öneririz.

Saat cebi instagram satış sayfası.

Saat Cebi olarak e-ticaret sitemizden ya da instagram üzerinden satışını yaptığımız tüm erkek ve bayan saatleri garantili, orjinal kutusunda ve faturalı ürünlerdir.

Saat siparişlerinizi kapıda ödeme, kredi kartı ya da banka havalesi ile ödeyerek verebilirsiniz. Kapıda ödemeli saat siparişleri sadece nakit ödeme ile yapılmaktadır.



Yazı Tarihi : 30.06.2015 16:35:00